Hurghada 3

 #ei ühtki pilti, sest internet on kitsas.


Väljalend hommikul kell 5.50 tähendas seda, et sihtkohta jõudes olime Härraga näljased, väsinud ja pahurad. 

Pärast mõningaid väntsutusi saime endale toa kolmandale korrusele 1/8 vaatega merele. Tegu on väga peenetundelise paaritoaga, sest lisaks kahekohalise voodile on siin ka üks ühekohaline. Eeldatavasti norskavate kaaslastele või ...külalistele. 

Härra lubatud kultuurišokk jõudis kohale juba varakult. Toibun vaikselt ja juba on huvitav. Härra polnud aga ise šoki saamisega arvestanud ja tema seisund on veel hetkel väga ebastabiilne. Loodame siiski parimat. 

Suurimaks plussiks ja parimaks puhkuse indikaatoriks on asjaolu, et internetti pääseb ainult hotelli fuajees :) päris päris puhkus.

Mis on siin üliäge? Need palmid ja taimed ja mingid valged linnud. Igal pool jalutavad ringi kassid-kenad ja viisakad, ütlevad kohtudes mjau ja pole sugugi pealetükkivad. 

Hotelli park on väga armas. Olen avastanud mitu datlipalmi. Mõelda vaid- datlid! Kasvavad siin lihtsalt puntras ja keegi ei jahi neid! Üldse on palmid kuidagi...lummavad. Datlid ka. Ja need puud, mille otsas ripuvad kuivanud mustad....asjad. 

Meri on Härra sõnul väga soolane. Pidavat maitsema nagu VSpa soolabassein. Jah, ka minul tekkis küsimus, miks ta neid mõlemaid maitses. Merevesi on nii selge, et veetsime rannas päris jupp aega nina vastu veepinda, rinnuni vees ringi jalutades ja veepõhja uurides.   Õhu- ja veesoe on ideaalne, et ennast hästi tunda. Palav ei ole ja külm ei hakka. 

Härra valis meile väga hea toa. Nimelt nägin kogemata uksevahelt kõrvaltuppa. Seal oli ukse ees moskiitovõrk. Kujutleda vaid, sattuda hotellis tuppa, mida peab kaitsma moskiitode eest! Meie toal see võrk puudub, seega julgen eeldada, et meie tuba need putukad ei ründa. Huh :D 

Tänava peal uudistamas julgesime eile korraks käia. Kahjuks selgus aga tõsiasi, et Härral on siinsete kauplemiskommete vastu raskekujuline allergia. Nimelt hakkavad ta silmad pöörlema, nägu kangestub ja kehas tekivad tõmblused. Püüan siiski leida mingi lahenduse, et kohaliku kaubaga veidi tutvuda.

Olen viimased paar tundi mõnulenud hotellitoa rõdul. Õues on pime ja aeg-ajalt käivad siit üle mingid naljavihmahood. Välku on ka kaks korda löönud. Just kustusid ära kõik kõnniradade ääres olevad valgustid. Tundub, et Eesti elektrihind jälitab meid!

Natuke aega tagasi käis kõrvalrõdul üks meesterahvas (vabandust, kui nüüd valesti ütlen) palvust lugemas. Madala bassihäälega kandis lauldes ette miskit väga rahulikku ja kauakestvat. Ilmselgelt ma sõnagi aru ei saanud, aga väga rahustav ja mõnus kuulamine. Vahepeale tulid bassihäälsed röharused ja siis lasi edasi. 


Mis veel?

Toit on talutav. Valik pole suur ega ka pilkupüüdvalt ahvatlev, aga kõht pole mul veel tühjaks jäänud. Ja no need oliivid! Ishver! Tahaks terve kohvri neid täis kuhjata....


Udujutustamiseni!

Kommentaarid

Populaarsed postitused